Ben jij ondernemer in hart en nieren, en op zoek naar een nieuwe uitdaging dan is hier je kans een bedrijf ter overname met alles in huis van geboorte en visitekaartjes tot stempels - computers en printers "eigenlijk een digitale supermarkt".
O ja en ook nog alles tot uw gemak producten.

Nu na 23 jaar is het tijd om na te denken over de toekomst; ons gezin bestaat uit 3 kinderen en ook hun aanhang hebben allemaal een baan op een ander gebied en zijn zeer sucessvol.
Dus nadenkende met deze info heeft het voor mij geen doel meer dan alleen klanten te blijven bedienen en als stage adres om mensen op te leiden.

Wat ik overigens erg leuk vind om te doen.

Nu word ik in augustus 2018 - 59 jaar en er zijn steeds contracten van bijvoorbeeld het pand; dat is namelijk gehuurd; dit soort contracten zijn meestal voor 5 jaren, en vallen nooit gelijk met bijvoorbeeld lease-contracten of andere investeringen. Nu denk ik over om een van mijn kinderen te gaan ondersteunen in plaats van te werken in omstandigheden die verder nergens toe leiden dan een oudedagsvoorziening. Er is nou eenmaal een tijd van komen en een tijd van gaan.

Als je belangstelling hebt om de zaak over te nemen is het mogelijk om met de verhuurder
van het pand en nog een lopend lease contract van een van de machine's.
Dan ben ik wel bereid om te helpen met dit nog te ondersteunen voor enkele jaren; tegen een kleine vergoeding leer ik je dan alle kneepjes van het vak ofwel alle bedrijstakken er zijn er namelijk meerdere.

Zo kun je dan zelf alles eigen maken en eventueel afbuigen waar niodig ofjuist waar je interesses liggen.

Met vriendelijke groeten,
Peter Kruijt