gevestigd te Hilversum, Wijdemeren, Gooise Meren(Bussum) en de Bilt

non-profit sociaal ondernemer

TRAJECTEN
 
 Ons doel is dat cliënten een zo laag mogelijk tarief bijdragen en daarmee wel aantonen actief aan de slag te willen. Als non-profit sociaal ondernemer proberen we wel uit de kosten te komen.
 
Gelet wordt op uw draagkracht!
 
Zo helpen we cliënten van de Voedselbank GRATIS ongeacht de duur van het traject.
 
Heeft u een uitkering? dan betaalt u in overleg of 5 of 10 euro per week voor een vol uur ondersteuning. Daarnaast voor de intake en uitschrijving 15 resp. 50 euro.
 
Bent of wordt u zelfstandig ondernemer dan betaalt u 25 euro per uur, mede omdat dat aftrekbare kosten zijn. U helpt met uw bijdrage ook de cliënten van de Voedselbank! Een bijkomend sociaal aspect.
 
-----------------prijzen nader overeen te komen voor:-----------------------------

Uitzendbureaus                    

ReIntegratieBureaus (RIBs)

UWV                                      

Sociale zaken gemeenten   

Wij werkten in het verleden al vaker succesvol samen met gemeentelijke sociale diensten en het UWV.
 
Dat breiden we graag uit richting clienten die zich bij voorbeeld melden voor bijstand, maar worden afgewezen. Dan lijkt het ons sympathiek als UWV en Sociale Zaken hen naar ons doorverwijzen. Of clienten die niet door het LeerWerkLoket of WerkGeverServicepunt kunnen worden geholpen. Of herintreders of partners van expats.
 
 

WERKZOEKERSSERVICEPUNT

 

Analoog aan hoe de Rechtswinkel werkt betaalt u per advies een vrijwillige bijdrage van slechts minimaal 5 euro.

 

WERKVINDSOFTWARE

 

Als cliënt krijgt u een korting van 15 euro op de prijs van 75 euro voor niet-cliënten voor een licentie van 3 maanden.

 

KANSENANALYSE

 

Inclusief een gratis interessetest en persoonlijkheidstest betaalt u hiervoor 100 euro. We onderzoeken dan met u welke beroepen u graag wilt maar ook aankunt en met name hoeveel vacactures er dan per gekozen beroep in uw regio zijn; er zijn namelijk groeikansen maar ook uitstervende beroepen.

 ALGEMENE MODELOVEREENKOMST GEEN WERKGEVERSGEZAG, VOG en Algemene Voorwaarden aanwezig -  KvK nummer:  65860802  - IBAN:  NL20KNAB0255275803 - BIC : KNABNL2H klachtenfunctionaris W. van Oudheusden