sociaal ondernemers

ALGEMENE MODELOVEREENKOMST GEEN WERKGEVERSGEZAG, VOG en Algemene Voorwaarden aanwezig -

 

STANDAARD voor cliënten van WerkInJeEigenWijk voucher professionele foto

 

Tegenwoordig is het vinden van een (nieuwe) baan een behoorlijke uitdaging geworden. Veel mensen azen op dezelfde baan en hoe maak je een potentiële werkgever attent op jouw bestaan en op jouw capaciteiten en mogelijkheden? Vragen waar iedere werkzoekende mee worstelt.

 

Door middel van de opkomst van met name de sociale media is het visuele aspect steeds belangrijker, en daarmee dus ook het belang van imago steeds groter geworden, zeker in het zoeken naar een (nieuwe) baan.

 

Een bekend Nederlands spreekwoord zegt: “er is geen tweede kans voor een eerste indruk”. Het is dus erg belangrijk dat je bij het presenteren van jouw CV een perfecte eerste indruk maakt.

Daar hoort ook een representatieve foto van jezelf bij.

Uit de praktijk blijkt dat een goede representatieve foto van jezelf op jouw CV in hoge mate bijdraagt aan het maken van een goede eerste indruk.

 

“Hij lijkt me wel een geschikte vent. Hij lijkt me wel een serieus iemand”. “Deze dame verzorgt zichzelf goed. Die moet ik zeker eens een keertje spreken”.

Deze zinnen zijn niet verzonnen, maar zijn voorbeelden uit de praktijk. Zinnen gebaseerd op slechts een foto bij een CV.

 

Voor het maken van die goede eerste indruk kan DaVision je helpen met het maken van professionele foto's voor jouw CV, maar ook voor bijvoorbeeld “LinkedIn” (http://www.linkedin.com) waarop je jezelf in detail kan presenteren aan toekomstige werkgevers.

 

Deze foto's worden gemaakt in een eigen fotostudio.

 

Een voorbeeld van foto's die DaVision heeft gemaakt (van met name beginnende singer-songwriters en muzikanten) kan je vinden op http://davision.vpweb.nl/portretten

 

De eerste stap naar die goede eerste indruk kunnen wij samen maken. Neem voor vragen of mogelijkheden contact op met DaVision via telefoon 06-54626984 of via email: dave.hammelburg@davision.vpweb.nl

 

Tot snel ziens!

 

Dave Hammelburg

DaVision, “Ik Zie Jou!”

1 foto: € 20,-
3 foto's: € 50,-