Najaar 2019 Heartfelt en WerkInJeEigenWijk starten maandelijkse kennismakingsworkshops Core Identity in Regenboogkerk Hilversum. Elke eerste dinsdag van de maand van 10 - 12 uur. 

Eerste hulp bij het vinden van een baan die je happy maakt.

 

We hebben tegenwoordig zoveel keuzes en mogelijkheden dat het bijna teveel is.

Als er zoveel opties zijn brengt dat onrust met zich mee. De overdosis aan keuzes leidt tot stress. Het is niet realistisch om zoveel van jezelf te verwachten. We willen het allemaal tegelijk: Een topcarrière, kinderen, sporten, uitgaan, een nieuwe auto, een tweede huis, de perfecte relatie, Switchen van baan, een goed pensioen en een salarisverhoging en dat zo snel mogelijk. We doen het liefst geen concessies. Maar levert een workaholic wel goede kwaliteiten af? En hoe staat het met de werksfeer? Zijn alle targets nog wel haalbaar? Willen we dit allemaal wel echt? Verliezen we niets iets wezenlijks uit het oog? Wat is nu de essentie?

 

Tegenwoordig is ziekte, een fysieke klacht, overspannen zijn of een burn-out niet meer weg te denken op de werkvloer. Elk bedrijf heeft er wel iemand tussen zitten die zich niet op zijn plek voelt, en die tegen vervelende knelpunten in zijn privéleven aanloopt. Het kan ook zijn dat hij/zij niet meer begrijpt wie hij/zij is en wat hij/zij kan. 

Voorbeelden hiervan zijn: Gevangen in een kooitje, werk dat voelt als verplichting, werk dat steeds zwaarder wordt om nog vol te kunnen houden. 

 

Wanneer je thuis op de bank belandt of je niet meer kan vinden in het werk wat je nu doet, wil je op zoek gaan naar iets dat je energie geeft en voldoening. Helaas blijven we vaak dan zitten in de slachtofferrol omdat we niet weten waar we moeten beginnen. 

Hoe kun je dan jezelf weer terug vinden? En hoe gaan we je dan gerichter en beter begeleiden om je meer in je eigen kracht te zetten zodat je lekkerder in je vel gaat zitten en weer sneller aan de slag kunt gaan?

 

Daarvoor zijn Wim van Oudheusden  (WerkInJeEigenWijk) en Sanne Hartveld (Heartfelt) een samenwerkingsverband aangegaan en begeleiden ze jou als persoon naar de plek waar je graag wilt zijn. Zo leiden zij jou in een bijpassend traject dat je kan helpen in zeer korte tijd weer aan de slag te gaan. Het doel is dan ook zoveel mensen helpen aan werk wat ze leuk vinden en wat ze gelukkig maakt zodat ze zo min mogelijk hoeven te solliciteren.

 

Hoe ze dit doen is voor hen beiden een strategie die ze toepassen in een passie om te verbinden. 

 

Wim heeft zijn eigen WerkVINDmethode om een zee aan vacatures binnen te kunnen halen en op de hoogte kan blijven van alle ins en outs rondom solliciteren.

“We kijken niet alleen naar diploma’s, maar ook naar competenties! We kijken niet alleen maar naar het probleem, nee we lossen ook het probleem op en proberen de persoon zo goed mogelijk te ondersteunen, zodat hij of zij zich begrepen voelt.”

 

Sanne haalt persoonlijke problemen naar boven en begeleidt de mensen meer naar hun kern. Zo laat ze ook via kunst, beweging, creativiteit en training zien wat de mogelijkheden zijn en hoe hij of zij stappen vooruit kan gaan maken. Sanne werkt vanuit het gevoel en geeft ondersteuning op het emotionele vlak.

 

“Door zelf te ervaren hoe het is om op de bank te zitten en niet te kunnen werken, tientallen sollicitatiepogingen, meerdere faillissementen of WW-uitkeringen kun je je pas echt inleven in de persoon die het nu allemaal meemaakt. Ook begeleiden we starters en ZZP’ers. Maar ze mogen er wel voor openstaan en welwillend zijn deze training te volgen, want waar een wil is, is een weg!"

 

WerkInJeEigenWijk (NIET-COMMERCIEEL dus!)

06 404 145 60

ALGEMENE MODELOVEREENKOMST GEEN WERKGEVERSGEZAG, VOG en Algemene Voorwaarden aanwezig -  KvK nummer:  65860802  - IBAN:  NL20KNAB0255275803 - BIC : KNABNL2H - BTW-id : NL001200697B85 

klachtenfunctionaris W. van Oudheusden

 

HEARTFELT

Emotional Intelligence Consultancy

06 36 115 488